©2012 R. Brouwer

Welkom op de website van Hans Milané! Hans is een professionele All-Round zanger met uitstraling en veelzijdigheid. Een  avond met Hans betekent swingen op Pop, Country, Goud van Oud, Rock and Roll (tevens Indo Rock ), Evergreens, Nederlandstalig,  Soul etc..

U kunt hem boeken voor Thema-feesten, Culturele bijeenkomsten, Pasar Malams,                    Verjaardagen, Bruiloften, Jubilea, Verenigingsfeesten, etc..

                                      Laat je verrassen door Hans Milané!

Design by: Ron Mediagroup  - Photography: P.D. Milané © 2012 - www.hansmilane.nl  ® Trademark

 

©2012 R. Brouwer

03-08-2012  Optreden Pasar Istimewa Steenwijk

Een groot succes, dat zijn de woorden die geheel verdiend zijn voor het optreden van Hans Milané tijdens de Pasar Istimewa op 3 Augustus 2012 in Steenwijk. Zijn gevoel op de bühne en in het publiek is hem weer goed bevallen. Ook het publiek  ging los op de muziek en zang van Hans en menig voetje ging dan ook van de vloer. “Dit is zeker voor herhaling vatbaar” aldus de woorden van Sylvia Elders, de presentatrice van de Pasar in Steenwijk..

Ik sluit me daar volledig bij aan laat Hans weten...

Een gelukkige Hans Milané.... Na zijn optreden.

Sylvia Elders en Hans Milané

14-09-2012  Hans ook bekend gemaakt bij www.muziek-ok.nl.                                    

                       Website www.hansmilane.nl verdiend GoldAward.

 

08-08-2012   Video Steenwijk op de Site

Vandaag bij video optreden, een klein filmpje van Hans tijdens zijn optreden in Steenwijk op de Pasar aldaar. Met het nummer “Dance The Night Away” begon Hans zijn optreden. Toegevoegd is nu Quando Quando...... Kijk bij Video.   

26-10-2012  Foto-album online, kijk bij Foto.

 

10-10-2012  Hans ook op Winter Pasar in Arnhem in het mooie Burgers-Zoo, kijk bij Agenda voor  meer info. 3 Nieuwe video Clips van Hans, te zien bij Video.

Augustus 2012   

Wout Nijland Productions Presenteert: Pasar Istimewa Steenwijk

 

Wout Nijland Productions organiseert de 4-daagse Pasar Istimewa te Steenwijk.

Datum: 31 juli t/m 3 augustus 2012. Toegang: Gratis !!!  Hans zal daar ook te zien zijn. Optreden gepland op Vrijdag 3 Augustus rond 16.30 uur. Grijp je kans om hem nu even Live te zien. Wij zullen opnames maken en deze kunt u terug vinden onder het knopje: Video - Video Optredens. Tot ziens op de Pasar...   

Meer Info op :    www.wnpoductions.nl                         Succesvol afgerond....

Optreden: 5 Januari 2013 Winter-    Pasar, Succesvol afgerond....     

Een vol Burgers Zoo, dat was het  zeker en na vijf setjes zang en entertainment, was deze Pasar opnieuw een groot succes...  

Wout Nijland Productions